[Life] Diary week 42

Het was een drukke week met veel werk maar ook veel chilltijd. De trainingen stonden op een laag pitje om me optimaal voor te bereiden op de halve marathon. Kijken jullie mee?

Maandag

maandag

Na een druk en vol weekend ben ik dolblij dat maandag kan uitslapen en kan bijkomen van mijn partyweekend. Ik maak weer eens havermout en breng smiddags een bezoekje aan de markt. De avocado’s zijn in de aanbieding dus die moet ik inslaan. ’s middags eet ik ze geprakt op getoast bruin brood met een beetje peper en zout. ’s Avonds maak ik avocadosoep. Ik wilde het al tijden maken en nu heb ik er eindelijk de tijd voor. Het is supersnel klaar en ook nog eens heel lekker. Dit recept ga ik onthouden. De rest van de dag doe ik rustig aan met mijn laptopje.

Dinsdag

dinsdag

Ik werk bij de Jaarbeurs en ’s avonds eet ik bij een vriendin in Utrecht. Ze heeft heerlijke hartige taart gemaakt met kip en een toetje met mascarpone, chocola en koffie, my favorite! we kletsen lekker bij. In bed begin ik aan mijn nieuwe boek. Moet zeggen dat ik er nog niet heel ver ben in gekomen. Ik vind de bovenstaande quote en die is wel heel mooi en bijpassend bij mijn levensmotto.

Woensdag

woensdag

Na een vroege ochtenddienst bij Omroep Gelderland staat mijn laatste training voor de halve marathon op het programma. Ik wil een rustige 6 km lopen. Helaas kom ik er helemaal niet in. De eerste km loop ik veel te langzaam en de tweede dan weer veels te snel. Ik hoop maar dat een slechte generale een goede uitvoering  betekent. ’s Avonds maak ik voor het eerst shakshuka en kijk ik de film Chef. Hij is leuk, maar wel met een typisch einde. Ik zal niet te veel verklappen, but it sure was weird.

Donderdag

Een dag werken bij de Jaarbeurs en daarna lekker gegeten met vriendinnen. We haalden een pakje échte scharrelkip van Ah Excellent (in de aanbieding) en mennn wat was dat lekker. Echt een heel groot verschil met de goedkope kip die je normaal ergens doorheen doet. Na het eten kijken we ‘Wish I was here’ een nieuwe film van Zach Braff. Een hele mooie, ingetogen film. Daarna duik ik snel mn bed in want vrijdag heb ik weer een vroege dienst.

Vrijdag

vrijdag

Ik word wakker met een dikke keel en verstopte neus. Shit, ga ik nu echt twee dagen voor de halve marathon ziek worden? Op het station haal ik snel een buisje vitamince C bruistabletten. Bij Omroep Gelderland zijn we vandaag al volop in de sinterklaasstemming, want ik moet een berichtje maken over pepernoten die verboden worden op scholen. Vrij hilarisch als je het mij vraagt. Ik krijg er trek van dus zodra ik thuis ben eet ik mijn eigen chocolade kruidnootjes op. ’s Avonds ga ik naar een housewarming, maar ik merk al snel dat ik heel erg moe ben. Zo’n week vroeg opstaan en een opkomende verkoudheid hakt er flink in. Om half 1 lig ik dan ook lekker in bed.

Zaterdag

zaterdag

Na laaaang uitslapen maak ik een groot ontbijt voor mezelf. Ik drink alvast extra glaasjes water als voorbereiding op de halve marathon. Daarna ben ik druk bezig met het zoeken naar vliegtickets voor mijn reis. Het heeft wat voeten in aarde, maar uiteindelijk vind ik dan mijn ticket. Op 6 januari om 21.20 vlieg ik vanaf Amsterdam naar Auckland, aaaaah spannend!! Nu is het pas ‘echt’ écht.  ’s Middags haal ik bij Runnerworld nog even een nieuwe band voor mijn telefoon voor tijdens het rennen. Ik had er al een, maar dat klitteband schoot steeds los. Het is heerlijk weer dus ik pak er nog een terrasje achteraan.

Zondag

zondag2

Over mijn zondag hebben jullie natuurlijk al alles kunnen lezen in mijn blogje over de halve marathon. Wat was het een fantastische dag en wat heb ik genoten. Hardlopen is dan misschien zwaar maar er is geen enkele sport die me zoveel voldoening geeft als dit. Zo fijn!

‘Til next time!

xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s