[Life] Bye bye June & July

Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik een persoonlijke update heb geplaatst. Allerlei andere dingen kwamen er tussendoor. Zo ben ik verhuisd, begonnen met een nieuwe baan bij Frankwatching en had ik de afgelopen weken werkelijk waar ieder weekend wel iets te doen. Bij deze dus een kleine terugblik van alle leuke momentjes die ik al heb meegemaakt sinds ik weer terug ben van mijn reis.

Het begon allemaal het weekend van 8 juni waarin we eindelijk gingen verhuizen. Het was ontzettend veel werk, maar uiteindelijk, met dank aan twee handige papa’s lukte het allemaal prima. Ons huisje voelt gelukkig echt al helemaal als thuis. Helaas ken ik Utrecht nog niet zo heel goed, maar het gaat langzaamaan steeds beter. Zo ben ik al hamburgers wezen eten bij Meneer Smakers, heb ik al heerlijk geluncht bij ‘De ontdekking’ en ben ik ook al een avond het Utrechtste nachtleven gaan verkennen. Kortom; ik denk dat het met die nieuwe stad helemaal goed gaat komen.

Wat deed ik nog meer in juni en juli?

Ik ging een dagje naar Tilburg om met mijn broertje bier te drinken en sushi te eten. Niks meer aan doen.

IMG_20150611_184222

Het weekend van 23 juni ging ik met vrienden naar We Are Electric in Eindhoven waar we lekker de hele dag hebben gedanst. Een rondje in de zweefmolen mocht ook niet ontbreken natuurlijk.

11057347_10206247890572268_2149743420076348905_n

Ook het weekend erna was ik weer op een festival te vinden. Drie dagen van te voren besloot ik tóch een kaartje te kopen voor Down the Rabbit hole, en wat was het leuk! Echt een hele leuke sfeer en toffe mensen. Omdat er geen supergrote namen stonden was het allemaal heel erg relaxed en gemoedelijk, niet rennen van tent naar tent om zoveel mogelijk acts te zien.

10827894_935806859808979_3400100252526422484_o

In het weekend van 4 en 5 juli was de Tour de France in Utrecht. Ter ere daarvan hadden Lisanne en ik een heleboel mensen uitgenodigd om met ons onze housewarming te vieren. De vrijdag gingen we lekker de stad in. Er was overal muziek en een soort optocht van Utrechters. De dag erna kwamen veel mensen bij ons de tijdrit kijken.

IMG_20150702_183835

De wielerhelden kwamen per team aan in bootjes die over de grachten vaarden. Zoals je ziet was het lekker druk. Stiekem had ik ook even de gedachte ‘wie zou er nu op die boot zitten terwijl de doping door het lichaam raast’, maar die probeerde ik maar even te onderdrukken. Het was koers, en het was feest ;)

IMG_20150702_191843

Door de drukte hadden we het al snel weer gezien, en besloten we de rest van de ploegenpresentatie te bekijken vanaf het Ledig Erf met een speciaal ‘Tour de France’-biertje. Not bad!

IMG_20150703_223343

De Dom was helemaal leuk verlicht ter ere van de Tour. Zag er zo gaaf uit!

Daarna was het alweer tijd voor de Vierdaagse Feesten. Voor het eerst was ik er dit jaar niet de hele week bij, en dat voelde best wel raar. Normaal gesproken heb ik een soort vast ritme ontwikkeld van uitslapen, bandjes kijken in de stad, op de Kaaij of bij iemand thuis wat eten en wat drinken en dan weer de stad in tot diep in de nacht. Soms zelfs zo laat dat ik de wandelaars kan uitzwaaien, een onvervalste Nijmeegse traditie. Dat zat er dit jaar niet in. Nu ik eenmaal in Utrecht woon vond ik het een beetje overdreven om de hele week vrij te vragen, dus was ik alleen maandag en dinsdag vrij. Het was superleuk om weer in Nijmegen te zijn en met iedereen te meeten en te stappen.

IMG_20150718_222803

Nijmegen by night <3

IMG_20150719_200653

Patatas bravas met gamba’s eten op de Kaaij. Heel erg lekker.

IMG_20150721_142810

Mega-lekkere ijskoffie, toch echt één van mijn favoriete drankjes, en in Nederland een stuk meer betaalbaar dan in Aussie of Nieuw-Zeeland.

Na bijna een jaar in Ecuador kwam vriendin Nadine weer voor even naar Nederland. Ze had een hoop nieuwe kleding voor me meegenomen, omdat ik wel iets nieuws kon gebruiken. Het is dit prachtige jurkje geworden. Op de foto kun je het niet zo goed zien, maar de stof aan de bovenkant en over de rok heen is heel mooi doorzichtig. Heel erg blij mee!

dress

En nu is het alweer Augustus. De maand waarin ik hopelijk weer veel kan hardlopen, lekker uit eten kan (wat een briljante actie van de AH met die zegeltjes!), en er staan ook nog leuke feestjes op de planning. Qua werk ben ik inmiddels begonnen met een nieuw project wat ik er leuk vind. Eind Augustus ga ik ook nog een lang weekend naar Londen waar ik heel veel zin heb. Tot nu toe vind ik dat ik erg geluk heb gehad met het weer deze zomer. Ja, vorig weekend was het crappy, maar goed, dat was eindelijk een goed excuus om mijn fotoboek van m’n reis af te maken en ‘The Wolf of Wallstreet’ te zien. Op het lange weekend naar Londen na, ga ik natuurlijk niet op vakantie, maar dat vind ik tot nu toe helemaal niet zo erg. Het is al heel veel weekends lekker weer geweest en zoals het er naar uitziet komt dat de komende tijd ook wel goed.

Til next time!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s