Over mij

Mijn naam is Selina Vink en ik ben 25 jaar.  Ik ben deze blog in 2014, na mijn afstuderen, begonnen om zo een overzichtelijk overzicht te hebben van mijn CV en de artikelen die ik heb geschreven tijdens mijn stages en banen. Mijn blog is dan ook een groot samenraapsel met allerlei artikelen, filmpjes en foto’s die ik heb gemaakt of geschreven. Ook vind ik het leuk om af en toe een blogje te typen. In 2015 heb ik mijn absolute droomreis gemaakt door voor vier maanden door Australië en Nieuw-Zeeland te trekken. Die reisverslagen staan onder het kopje ‘travel’.

???????????????????????????????My life so far

In 1990 ben ik ter wereld gekomen in Dordrecht. Als kind was ik behoorlijk eigenwijs wat soms resulteerde in geïrriteerde ouders die hun kind opeens nergens meer konden vinden. (vooral op de camping in Frankrijk was ik daar erg goed in).

Op de middelbare school heb meegedaan met de schoolmusicals en zang- dans- en toneellessen gehad. Toch bleek ik niet in de wieg gelegd om de nieuwe Chantal Janzen te worden. Maar wat werd het dan wel? Communicatiewetenschap, Hotelschool, Eventmanagement, Televisiewetenschappen hebben de revue gepasseerd.

Door een enorme fascinatie voor Amerika en een 8 voor Engels, besloot ik in het voorjaar van 2008, ietsje voor de eindexamens, me in te schrijven voor de studie Amerikanistiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een studie waarbij je vrolijk aan iedereen moet uitleggen wat je leert (heel veel) en wat je er mee kan (iets minder).

Ik ben ook altijd actief geweest naast mijn studie. Zo ben ik secretaris geweest van mijn studievereniging, heb ik 3 jaar lang geroeid en commissiewerk gedaan bij NSRV Phocas, heb ik een half jaar gestudeerd aan Kansas University en heb ik als vrijwilliger gewerkt bij N1, de lokale omroep.

Daar ontdekte ik mijn grote liefde voor (online) journalistiek. Stages bij Campus.tv en NOS op 3 volgden. Daarna heb ik nog een tijdje bij de NOS gewerkt, om me vervolgens fulltime op mijn masterscriptie te storten. Na mijn afstuderen heb ik ruim 9 maanden gewerkt als freelance journalist voor Omroep Gelderland en als Content Editor (dat is een duur woord voor website-tekstschrijver) voor de Jaarbeurs in Utrecht. In 2015 heb ik deze banen opgezegd om mijn absolute droomreis te maken. Na vier fantastische maanden in Australië en Nieuw-Zeeland ben ik nu werkzaam in Utrecht bij Frankwatching. Naast heel veel liefde voor journalistiek en media hou ik ook heel erg van reizen, hardlopen, koken en festivals!

Meer weten? Volg me op Twitter of Instagram of laat een berichtje achter, vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s